How Cute !
Cover with Love

Over How Cute !

How Cute ! is 'geboren' omdat ik zoveel enthousiaste reacties kreeg op de babyspulletjes die ik voor de komst van mijn derde kleinkind gemaakt had. Spontaan kreeg ik vragen van andere aanstaande ouders om hen te helpen de babykamer te voorzien van mooie spulletjes. Het ontwerpen, samenstellen en maken is mijn grote passie. 

Ik wil uitsluitend mooie producten aanbieden tegen een interessante prijs, maar zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Zo te zien is dit een gouden formule, want How Cute ! groeit als kool.


Over mij

Mijn naam is Marian Onwijn. Als klein kind kon je mij al achter de trapnaaimachine van mijn moeder vinden. Zodra zij er even niet zat, kroop ik er achter om stukjes stof aan elkaar te naaien. Het coupeuse vak heb ik dan ook van mijn moeder geleerd. Tot op de dag van vandaag is het nog steeds mijn lust en mijn leven om mooie dingen te maken met behulp van de naaimachine.

Het helpen van mensen om iets speciaals te creëren doe ik met liefde en plezier. Daarom zal ik ook altijd klaar staan om je met raad en daad te adviseren. 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram